Μαρία Καβογιάννη: Αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια το κοινό στην τελευταία παράσταση, πριν από το οριστικό κλείσιμο των θεάτρων (video)

Μετά τα νέα μέτρα για την πρόληψη του κορονοϊού, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κλείνουν και τα θέατρα, εκτός από τα καταστήματα εστίασης, τα γυμναστήρια και τους κινηματογράφους.

Η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς και το βράδυ της Κυριακής, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές ανέβηκαν τελευταία φορά στη σκηνή. Μάλιστα, η Μαρία Καβογιάννη έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένη, όσο ο κόσμος χειροκροτούσε.

«Τελευταία παράσταση…τελευταίο χειροκρότημα…με δάκρυα στα μάτια η ανεπανάληπτη Μαρία Καβογιάννη αποχαιρέτησε απόψε το κοινό και με μια έκδηλη απορία απο ηθοποιούς και θεατές τελειώνει αυτή η γεμάτη συναισθήματα βραδιά…Γιατί;;;γιατί το θέατρο ξανάμεινε ορφανό;για πόσο ακόμα πρέπει να περνάμε όλοι μας αυτό το μαρτύριο;πόσοι τελικά κερδίζουν και πόσοι θυσιάζονται;καλή αντάμωση φίλοι μου…Καλό κουράγιο!» έγραψε ο Χάρης Σιανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες το βίντεο που ανέβασε:

Read More

And More