Μαρία Καβογιάννη: «Στο Ντόλτσε Βίτα ήμουν έγκυος στην κόρη μου»

“Μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Ντόλτσε Βίτα» θυμήθηκε η Μαρία Καβογιάννη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Εκείνο που θυμάται έντονα από το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου ήταν το άγχος της, το οποίο την έκανε να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Ρήγας να αρχίσει να αγχώνεται. Εκείνη που την βοήθησε να το ξεπεράσει ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου.

 «Η Ασπασία μου άρεσε γιατί έβλεπε τα πράγματα με μια δική της οπτική που ήταν παράλογη και είχε ένα χιούμορ ιδιαίτερο» είπε σε άλλο σημείο η Μαρία Καβογιάννη αποκαλύπτοντας ότι την περίοδο των γυρισμάτων ήταν έγκυος στην κόρη της.

«Στο σενάριο ήταν να πω δύο φορές το “I will survive” στη σκηνή που συγυρίζω, εγώ όμως δεν σταματούσα να το τραγουδώ. Δεν άκουγα να μου λέει κάποιος cut και δεν καταλάβαινα και γιατί με άφηναν να τραγουδάω… Γέλαγαν όλοι στο γύρισμα!», είπε για την σκηνή που έγραψε ιστορία.

Όσο για μια δύσκολη στιγμή που θυμάται από τα γυρίσματα της σειράς είπε: «Μία δύσκολη στιγμή που θυμάμαι ήταν στην Κέρκυρα, όταν με τραβούσαν ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, ώσπου με έχασαν κι εγώ έπαιζα μόνη μου».

Όλοι θυμόμαστε την ευαισθησία της τηλεοπτικής Ντορίτας για τους κορμοράνους, με την Ασπασία να κλαίει με αναφιλητά και στο τέλος να ρωτάει: «Τι είναι κορμοράνος; Να μην ξέρω για ποιον κλαίω;». «Έμαθα πολύ αργότερα τι είναι ο κορμοράνος, είναι ένα είδος πουλιού», σχολίασε η ηθοποιός.

Read More

And More