Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε για τέταρτη φορά παράσταση για λόγους υγείας

Με μια επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης προς όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» που ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς, ενημέρωσε πως η χθεσινοβραδινή παράσταση ακυρώθηκε και λόγους υγείας της Μαρίας Κίτσου.

Η ανακοίνωση τόνιζε πως δεν επρόκειται για λόγους κορονοϊού αλλά για άλλο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρία Κίτσου. Το ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι ότι – όπως ανέφερε και ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» – αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση για το «Τρίτο στεφάνι» αλλά η τέταρτη. Το ίδιο είχε συμβεί άλλες τρεις φορές μέσα στον Νοέμβριο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Κατσαρίδης, παραγωγός της παράστασης ο οποίος ανέφερε: «Οι μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες για το θέατρο. Δε μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, δεν έχει καμία σχέση με αυτό ούτε υπήρχε χαμηλή πληρότητα. Αυτό που έγινε είναι ότι δυο ώρες πριν την παράσταση η κυρία Κίτσου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ήταν αδύνατο να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο  τον κόσμο και κάποιοι ήρθαν στο θέατρο.

Έχει γίνει το ίδιο άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη πάλι για λόγους υγείας που πάλι δεν είχε να κάνει με κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι εποχές για το θέατρο… Σίγουρα στεναχωρήθηκαν όλοι πρώτα απ’ όλα για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Κίτσου. Δεν το έκανε επίτηδες και εκείνη. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις τελευταίες επτά παραστάσεις που έχουν μείνει»

Read More

And More