Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους; Ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες και στη ζωή

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σήλιας Αποστόλου και της εφημερίδας Real Life, που επικαλείται ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στους δύο πρωταγωνιστές, οι δυο ηθοποιοί φαίνεται ότι ζουν έναν δυνατό έρωτα. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια ότι είναι ζευγάρι, άτομα όμως κοντά στο περιβάλλον τους, κάνουν λόγο ότι η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες. 

Τόσο η Μαρία Κίτσου, όσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο όσοι βρίσκονται κοντά τους γνωρίζουν πολύ καλά τα αισθήματα αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου πρωταγωνιστούν, κράτησαν για αρκετό καιρό τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο και αργότερα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε κάτι παραπάνω που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι δυο τους ήρθαν εκείνη την περίοδο ακόμα πιο κοντά, με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν οι σκηνές τους είναι κοινές, το εν λόγω ρεπορτάζ τους θέλει να φτάνουν και φεύγουν μαζί από το πλατό, αφού φαίνεται ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν.

Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί, ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να έχουν για εκείνους καμία σημασία.

Read More

And More