Μαρία Κίτσου – Θεοφανία Παπαθωμά: Έτσι περνούν στα διαλείμματα των γυρισμάτων της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Μπορεί να βρισκόμαστε στο δεύτερο lockdown και η γνώριμη καθημερινότητά μας να έχει παγώσει για δεύτερη χρονιά μέσα στο 2020, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Πολλοί επαγγελματίες εξακολουθούν να δίνουν το παρών στις δουλειές τους και να εργάζονται όπως και πριν από την καραντίνα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε σίριαλ, των οποίων τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” βρίσκονται καθημερινά στο Διαφάνι και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να συνεχίσουν τα επεισόδια να προβάλλονται κανονικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και να μην υπάρξει διακοπή όπως την άνοιξη. Έτσι, πολλές είναι οι φορές που οι ηθοποιοί μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές τους.

Αυτή τη φορά, η Θεοφανία Παπαθωμά μας έδειξε πώς περνάει στα διαλείμματα μαζί με την Μαρία Κίτσου. Όπως θα δεις, οι δυο γυναίκες απολαμβάνουν τον καφέ τους και διαβάζουν τα λόγια τους λίγο πριν την έναρξη του γυρίσματος.

“Με την αγαπημένη μου Λενιώ κατά κόσμον @marika.kitsou.official.Υπέροχη! Εδώ τα λέμε μετά από πολύ καιρό”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More