Μαρία Κορινθίου: «Αποσύρω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις»

Ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής μετά τη δυσαρέσκεια Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών.

Ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να υπάκουσε στην κομματική (και κυβερνητική) συμβουλή, δεν έγινε “αντάρτης” και δεν θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, η Μαρία Κορινθίου, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα της ως περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», τώρα ανακοίνωσε την απόσυρσή της.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ ´επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.

Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Το Μαράκι σας», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανακοίνωσή της.

 

Read More

And More