Μαρία Κορινθίου: Δεν έγινε ξανθιά μόνο για τη «Νεράιδα και το Παλικάρι» - Τι άλλο ετοιμάζει;

Μαρία Κορινθίου: Δεν έγινε ξανθιά μόνο για τη «Νεράιδα και το Παλικάρι» – Τι άλλο ετοιμάζει; | tlife.gr

Η Μαρία Κορινθίου πριν μερικές μέρες έγινε ξανθιά, προκειμένου να υποδυθεί το Κατερινιώ στην θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι«. Ωστόσο, φαίνεται πως θα αργήσει να αλλάξει ξανά hair look.

Όπως αποκάλυψε, το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου«, η ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ακόμη ρόλο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Επικοινώνησα με τον Γιώργο Βάλαρη και μου είπε πως εκτός από τη «Νεράιδα» κουβεντιάζαμε να κάνουμε την ταινία «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης» η οποία επίσης είναι μια ωραία αισθηματική κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη που έχει γράψει και τη «Νεράιδα», που παίζει τον ρόλο της Ρένας Κατσαρού η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία και ήδη κουβέντιασαν με την Μαρία για να ανεβάσουν. Στην ταινία αυτή υπάρχει περούκα γιατί αν θυμόσαστε η Αλίκη αντί για Ρένα γίνεται Πίπης. Όλο αυτό άρεσε πολύ στη Μαρία Κορινθίου και το επόμενο πρότζεκτ το οποίο ετοιμάζει ο Γιώργος Βάλαρης θα είναι «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης». Πλέον αυτές οι αναβιώσεις πουλάνε πολύ…», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμα το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον ρόλο του… Αλήτη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more