Μαρία Κορινθίου: Δημόσιο ξέσπασμα για την ηθοποιό: «Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα»

Μαρία Κορινθίου: Δημόσιο ξέσπασμα για την ηθοποιό: «Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα» | tlife.gr

Η Μαρία Κορινθίου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έχουν σχολιαστεί αμέτρητες φορές για τις επιλογές τους, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά της είτε τα κιλά της είτε κάτι άλλο. Η μελαχρινή ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία, αφού η παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» κάνει tour σε όλη την Ελλάδα.

Πριν λίγες ώρες, η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε δημόσια με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνοντας λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα». Συγκεκριμένα έγραψε: “Throw me to the wolves and I will come back leading the pack” Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα. Αυτοί οι «κάποιοι» ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δάκρυ μου είναι η δύναμη μου. Ούτως ή αλλιώς όλα εδώ ξεπληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μεγάλο πράγμα το κάρμα.

Έμαθα να παλεύω και να μη χαραμίζω τα όνειρα μου σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έμαθα να μην διαπραγματεύομαι τους αγώνες μου και τον πόνο μου. Ένα πράγμα να ξέρετε….ότι έχω δύο δυνάμεις. Πρώτον τη μαγκιά μου και την αγάπη μου γι αυτό που κάνω, που το κάθε χτύπημα είναι η τροφή μου και η δύναμη μου και δεύτερον την αγάπη του κόσμου!
Όσο κακό πάτε να μου κάνετε, χωρίς εγώ η ίδια να μπαίνω στα χωράφια κανενός και χωρίς να ενοχλώ κανένα, τόσο θα γυρίσει πίσω σας και τόσο πιο δυνατή με κάνετε.
Να είστε καλά λοιπόν και να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται τέτοια δύναμη για να τα διαλύσω όλα! Άλλωστε το έχω ξαναπεί : ….θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα ξαναφτιάξω όπως θέλω εγώ….τίποτα λιγότερο……δε χρωστάω άστρα σε κανέναν και δε ζητάω να μου χαριστούν…..κάτι ουρανούς απλά έχω βάλει στο μάτι να κατακτήσω».
Η φωτογραφία που συνόδευσε το εν λόγω post!

READ more