Μαρία Κορινθίου: Έγινε θεία! Δες το συγκινητικό της μήνυμα στα social media!

Μαρία Κορινθίου: Έγινε θεία! Δες το συγκινητικό της μήνυμα στα social media! | tlife.gr

Την ωραιότερη είδηση έλαβε ανήμερα της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η Μαρία Κορινθίου Η αγαπημένη της ξαδέλφη, Κρίστη Ρίζου, έγινε μητέρα. ωστόσο η ηθοποιός δεν μπορούσε να βρίσκεται δίπλα της καθώς η Κρίστη ζει μόνιμα στις Η.Π.Α. Η Μαρία Κορινθίου παρότι αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την ξαδελφή της, φρόντισε να της στείλει τις ευχές της με ένα συγκινητικό μήνυμα που μοιράστηκε μέσω Instagram.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από παλιότερη συνάντηση τους – στην οποία είναι παρούσα και η πολύ καλή φίλη της ηθοποιού Σίσσυ Χρηστίδου– η Μαρία Κορινθίου έγραψε: «Η αδυναμία μου η μεγάλη, my baby girl, η ξαφερφούλα μου η Κρίστυ που μένει στην Αμερική, έγινε μανούλα εχθές! Δεν ήμουνα εκεί σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, και όσο ευτυχισμένη και χαρούμενη είμαι άλλο τόσο στεναχωρημένη που δεν ήμουνα εκεί δίπλα της!»


Η Μαρία Κορινθίου συνέχισε το μήνυμα της γράφοντας στα αγγλικά τις ευχές της στην ξαδέλφη της: «Σε αγαπώ κοριτσάκι μου! Μου λείπεις πολύ, είσαι η αδυναμία μου! Συγχαρητήρια… είσαι μια μανούλα τώρα! Θα σε δω σύντομαι». Η όμορφη ξαδέλφη της ηθοποιού είναι hair & make up artist που ειδικεύεται στα red carpet και τα νυφικα look. Μάλιστα έχει ιδρύσει την δική της επιχείρηση στην Νέα Υόρκη.

READ more