Μαρία Κορινθίου για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δηλώθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν αρκετά την προηγούμενη σεζόν, ιδιαιτέρως μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το “Πρωινό” δυο εβδομάδες πριν το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς.

Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησε σε έξοδό της η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #yes” και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης και εκείνη μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε η αγαπημένη ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους προέκυψαν διάφορα θέματα που οδήγησαν στο τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο ενώ τόνισε πως μετά την αποχώρησή της δηλώθηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν. 

«Δυο εβδομάδες πιο νωρίς με αποχαιρετήσατε, δεν έγινε και κάτι. Ξεκάθαρα και φυσικά έχουν υπάρξει και καλύτερες στιγμές. Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχω όρεξη. Όπως όλοι είδατε δημιουργήθηκαν κάποια θέματα. Είπαμε καλό καλοκαίρι, είπα καλό καλοκαίρι…» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που με τις επιλογές που κάνουμε που σε κάποια θέματα δε κουμπώνουμε με κάποιους ανθρώπους και δημιουργούνται διάφορα θέματα. Υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, βάζουν τα όριά τους… Η υπομονή του καθενός είναι τελείως υποκειμενική. 

Εγώ μπορεί να κάνω υπομονή για δυο εβδομάδες ή για εννέα μήνες και μετά να εξαντληθεί η υπομονή μου σε πέντε πράγματα. Με το κανάλι έχω καλές σχέσεις. Δεν είχαν ακουστεί, είχαν δηλωθεί κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Θα δούμε αν θα με δείτε να επιστρέφω τηλεοπτικά. Θέλω όπου βρίσκομαι να με ευχαριστεί, να αγκαλιάζομαι, να πιάνει το χέρι ο ένας του άλλου και να αγαπιόμαστε.

Είναι σπουδαίο να αγκαλιάζεις και να αγκαλιάζεις αληθινά και να κοιτάς τον άλλον στα μάτια και να υπάρχει αγάπη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό αλλά εγώ αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω» είπε η ηθοποιός.

Read More

And More