Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Απόλυτα ταιριαστοί σε βραδινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι με την κόρη τους, Ισμήνη, ξεκουράστηκαν και γέμισαν μπαταρίες! Ωστόσο οι διακοπές τελείωσαν και το αγαπημένο ζευγάρι επέστρεψε στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθετεί την παράσταση «Κι εγώ σ’ αγαπώ» στο θέατρο Χυτήριο, ενώ η κούκλα σύζυγός του θα πρωταγωνιστήσει ξανά στον συγκλονιστικό μονόλογο “Τζόρνταν”.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους μετά τις αποδράσεις τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν και τις βόλτες τους! Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, οι οποίοι λατρεύουν το θέατρο, έκαναν μια νέα βραδινή έξοδο, αυτή τη φορά στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Το παγκάκι”, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κιμούλη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε μαζί στο τέλος της παράστασης και φαινόταν χαλαρό και ευδιάθετο, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές! Τόσο η Μαρία όσο και ο Γιάννης επέλεξαν total black look και ήταν πιο ταιριαστοί από ποτέ!

Δες φωτογραφίες:

Παναγιώτης Καρμούτης-Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου-Βασίλης Κούκουρας

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More