Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη τους, Ισμήνη, θα παίξει στο “Καφέ της Χαράς” (pics)

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη θα λάβει μέρος στην αγαπημένη σειρά «Καφέ της χαράς». Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας. Η Ισμήνη πρόκειται να υποδυθεί την εγγονή ενός βασικού ήρωα του χωριού.

Η 12χρονη κόρη των δύο πρωταγωνιστών αποδεικνύει ότι …το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά! Η «Ισμηνού», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά την μοναχοκόρη τους, έχει μεγαλώσει στο θέατρο. Από μικρή περιπλανιόταν στις κουίντες, ανέβαινε στη σκηνή, χάζευε στα καμαρίνια τα ρούχα των παραστάσεων… Τη γοήτευε ο χώρος.

Η Μαρία Κορινθίου, όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, έχει προετοιμάσει την κόρη της για τις αρνητικές κριτικές που ενδεχομένως θα δεχτεί στο μέλλον, σε όποιο επάγγελμα αποφασίσει να ακολουθήσει: “Προσπαθώ να τη διαπαιδαγωγήσω και να τη θωρακίσω όσο πιο καλά μπορώ, διότι γνωρίζω πως και εκείνη θα αντιμετωπίσει στο μέλλον πυρά, σε όποιο επάγγελμα κι αν κάνει, όπως όλοι οι άνθρωποι. Της εξηγώ επίσης πως ορισμένοι μπορεί να μη συμπαθούν τη μαμά και τον μπαμπά και πως αυτό δεν πρέπει να τη στενοχωρεί. Κι αυτό διότι ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι είναι οι γονείς της. Η Ισμήνη γνωρίζει πως η οικογένειά μας είναι μια γροθιά”.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Ισμήνης!

 

Read More

And More