Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση στη σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι backstage εικόνες από τη νέα της φωτογράφηση ως ξανθιά!

Οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι πάντα μέσα στις καρδιές μας και όποτε έχουμε την ευκαιρία τις βλέπουμε με χαρά στη μικρή οθόνη. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι σύγχρονοι σκηνοθέτες αποφασίζουν να μεταφέρουν στο θεατρικό σανίδι κάποιες από αυτές. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

Φέτος, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζεται να μεταφέρει στο θέατρο την κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ, «Η νεράιδα και το παλικάρι», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν η Μαρία Κορινθίου και ο Παναγιώτης Πετράκης, στους ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αντίστοιχα.

Πρόσφατα, η Μαρία προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για χάρη του νέου ρόλο της. Μία αλλαγή που κατηγορήθηκε από πολλούς. Η ηθοποιός, η οποία θα υποδυθεί το «Κατερινιώ», θέλοντας να μοιάζει περισσότερο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποχωρίστηκε το μαύρο χρώμα από τα μαλλιά της και, προς έκπληξη πολλών, έγινε ξανθιά.

Λίγες μέρες αργότερα, οι συντελεστές της παράστασης ταξίδεψαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το γύρισμα του trailer. Εκεί, μάλιστα, είδαμε την ηθοποιό ντυμένη με παραδοσιακή στολή Κρητικοπούλας, να περιφέρεται στους δρόμους και το λιμάνι της γραφικής πόλης.

Το περασμένο Σάββατο, η ίδια έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως ξανθιά πλέον στην εκπομπή DOT, όπου δήλωσε για το νέο της επαγγελματικό στοίχημα: «Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη, τρίτον γιατί η Μαρία δεν είναι Αλίκη. Το είπαν και πέρυσι με την Μάρθα Καραγιάννη, όχι δεν με στεναχωρεί. Απλά θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι κουτό, είναι ανούσιο και ανώφελο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον. Αν ήταν να αντιγράψω κάποιον θα το είχα κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Το πρωί της Τρίτης, η πληθωρική ηθοποιός βάφτηκε, χτενίστηκε, φόρεσε ρούχα από τη νέα κολεξιόν ρούχων που φέρουν την υπογραφή της και φωτογραφήθηκε μέσα στα δάση, πιο όμορφη κι εντυπωσιακή από ποτέ. Μέσα από τα stories της, μάλιστα, είδαμε και backstage υλικό από το shooting της.

Αυτό το διάστημα, η Μαρία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της παράστασης «Η Νεράιδα και το παλικάρι», η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου στο θέατρο Broadway. Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, η ΒroadwayShow Productions δίνει την ευκαιρία σε 400 τυχερούς να παρακολουθήσουν πρώτοι το θεατρικό μιούζικαλ στην avant premier του, με την τιμή των 5 ευρώ το εισιτήριο.

Read More

And More