Μαρία Κορινθίου: Η απίθανη μεταμόρφωσή της για τις ανάγκες φωτογράφησης! [pics,video]

Κατά κοινή ομολογία, η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο αισθησιακές και όμορφες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz. Η φυσική και μεσογειακή ομορφιά της, σε συνδυασμό με το ταλέντο της στην υποκριτική, την καταξίωσαν ανάμεσα στις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της.

Είναι μία γυναίκα που αγαπάει τις προκλήσεις και κάθε χρόνο την απολαμβάνουμε να διαπρέπει στις θεατρικές παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, όπως φέτος στον σπαρακτικό μονόλογο «Τζόρνταν». Εκτός, όμως, από το θέατρο, η Μαρία είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και μια στοργική μαμά για την κόρη τους, Ισμήνη. Η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη και της αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχει, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Ως γνωστόν, η Μαρία Κορινθίου είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός μας πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για το Koita Magazine και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια μικρή γεύση από όσα έγιναν στα παρασκήνια.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης αυτής, που πραγματοποιήθηκε στο El Convento Del Arte, η Μαρία Κορινθίου πόζαρε στον φακό του Παναγιώτη Μάλλιαρη ως Πιερότος και Αρλεκίνος, αφήνοντας άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους με την απίθανη μεταμόρφωσή της. Μάλιστα, backstage υλικό αναρτήθηκε και στα social media του περιοδικού.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More