Μαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Πλάκα και το περιστατικό που την αναστάτωσε! [video]

Η καραντίνα τελείωσε, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αποτελεί παρελθόν και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Μπορεί πια να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς. Αν δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες μπορεί γρήγορα η κατάσταση να ανατραπεί και αυτό δεν το θέλει σίγουρα κανείς.

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα κλεισμένη στο σπίτι, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους, Ισμήνη, έβγαινε έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Πλέον, όμως, η πληθωρική ηθοποιός έχει ξεκινήσει σιγά σιγά τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

Πρόσφατα, λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, από τις οποίες απείχε σχεδόν ενάμιση μήνα. Έτσι, συνάντησε τους συνεργάτες της στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την φωτογράφιση για τη νέα συλλογή ρούχων που κυκλοφορεί με το όνομά της.

Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, η Μαρία φόρεσε αρκετές εντυπωσιακές δημιουργίες και πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στα instastories της βίντεο από τα παρασκήνια, δίνοντας μια μικρή γεύση από το τι ετοιμάζεται.

Ωστόσο, η μέρα εκείνη έμελλε να κλείσει κάπως άδοξα για την αγαπημένη ηθοποιό, αφού ένα περιστατικό που της συνέβη την αναστάτωσε αρκετά. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, έχασε το κινητό της τηλέφωνο και, παρά τις προσπάθειες που έκανε για να το βρει, δεν τα κατάφερε. Όπως ανέφερε, μάλιστα, μέσα από ένα instastory που “ανέβασε” συνεργάτιδά της: “Το τηλέφωνό μου είναι κλειστό. Κάποιος το έκλεισε, άρα κάποιος το βούτηξε” , ενώ ζήτησε σε όποιον το έχει βρει να της το επιστρέψει.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More