Μαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων και το μήνυμα σε όσους την “πολεμούν”

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μαρία Κορινθίου αφού γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η όμορφη ηθοποιός, στο τέλος της ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασαν για εκείνη τα αγαπημένα της πρόσωπα και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους όπως λέει χωρίς να την ξέρουν προσπαθούν να την πολεμήσουν και να βγάλουν κακία εναντίον της.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου, η τούρτα της είχε πάνω μερικά αστεράκια ενώ στην κορυφή της υπήρχαν δυο θεατρικές μάσκες.

“Εχθές είχα μία δύσκολη μέρα. Μία ημέρα που με είχε απογοητεύσει από την κακία κάποιων ανθρώπων και πως μπορεί ένας άνθρωπος να μπει στη διαδικασία, εσκεμμένα να κάνει «κακό» σε κάποιον με υπουλία και φθόνο. Πείτε με ρομαντική, ασυμβίβαστα ρομαντική, πιστεύοντας ότι αυτά κατοικούν σε άλλους πλανήτες, σε αλλά σύννεφα, σε άλλες τοποθεσίες….Δυστυχώς αθεράπευτα ρομαντική.

Όμως ήρθε το σήμερα, τα γεννέθλια μου, ημέρα που ο καθένας μας γιορτάζει την ημέρα της ύπαρξης του. ……μία ημέρα που με «γέμισε». Με γέμισε από «αγκαλιές», «φιλιά» , αγάπη. Όλοι εσείς με γεμίσατε δύναμη και αισιοδοξία.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους σε φθονούν, να το πω λαϊκά δε σε γουστάρουν χωρίς καν να τους έχεις ενοχλήσει ποτέ, ΟΜΩΣ υπάρχουν και αυτοί που απλόχερα θα μοιραστούν μαζί σου φως και αγάπη …..
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που με αγαπάτε, που με θαυμάζετε, που το δείχνετε και το μοιράζεστε αληθινά, αντρίκια! Εσείς και μόνο εσείς, είστε η κινητήριος δύναμη” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ηθοποιός.

Read More

And More