Μαρία Κορινθίου: «Η επίθεση όταν έκανα την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προσωπική, την ίδια περίοδο την έκανε και η Γερονικολού»

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς αλλά και για τον “πόλεμο” που δέχτηκε όταν αποφάσισε να βάψει ξανθά τα μαλλιά της προκειμένουν να ενσαρκώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση “Η νεραϊδα και το παλικάρι” μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή “Πρωινό μας” και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

«Λύσσα. Γινόταν ο κακός χαμός, γιατί έβαψα τα μαλλιά… Εμένα πάντα με σχολιάζουν μόλις ανακοινωθεί τι θα κάνω. Άπαξ και το κάνω… Την ίδια περίοδο που έκανα εγώ τη Νεράιδα και το Παλικάρι, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε το Χτυποκάρδια στο θρανίο. Άρα ήταν προσωπικός ο λόγος, τώρα το σκέφτηκα. Την Κατερίνα Παπουτσάκη την διαλύσανε. Όσοι κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, είναι ανίδεοι από υποκριτική και από θέατρο», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για τους λόγους που δεν τη βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε, «Όσο μεγαλώνω δε θέλω να κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω, ούτε μόνο για τα χρήματα».

 

Read More

And More