Μαρία Κορινθίου: Η κόρη της, Ισμήνη, θέλει να γίνει σχεδιάστρια ρούχων! Δες την να σχεδιάζει [videos]

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παρά τα 12 χρόνια που είναι μαζί, παραμένουν full in love και δηλώνουν ευτυχισμένοι μαζί. Οι δύο ηθοποιοί έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, τον οποίο επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο ερχομός της κόρης τους, Ισμήνης, τους έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός, σε παλιότερες συνεντεύξεις της είχε αναφέρει ότι μετά τη γέννηση της κόρη της έζησε μια δύσκολη περίοδο, αφού καθημερινά έδινε μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη. Οι μέρες ξημέρωσαν τα δύσκολα πέρασαν και τώρα η Μαρία είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική της.

Το θέατρο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της, με τους ρόλους της τα τελευταία χρόνια εκεί να είναι όλο και πιο επιτυχημένους. Αυτή τη σεζόν, πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Η Νεράιδα και το Παλικάρι“, μια παράσταση που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές. Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού αποτελεί η 10,5 χρονών κόρη της.

Η Ισμήνη έχει μεγαλώσει αρκετά και συνοδεύει τη μαμά της τόσο στο θέατρο όσο και στις χαλαρές βόλτες. Μάλιστα, η Μαρία αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, πως η μικρή αποφάσισε ποιο θα είναι το επαγγελματικό της μέλλον. Συγκεκριμένα, θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμά της και να γίνει σχεδιάστρια ρούχων.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More