Μαρία Κορινθίου: Η σέξυ φωτογράφηση και όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της!

Στην πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο της ζωής της, η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Adore” και μιλά για όλα χωρίς φόβο και πάθος. Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως η καριέρα χτίζεται με βάση τις επιλογές μας, τα “ναι” και τα “όχι” και δήλωσε πως την ενοχλεί που συνεχώς την “χωρίζουν” από τον σύζυγό της.

“Σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα “ναι” απλά για να υπάρχω και για να μην χαθώ. Θα έλεγα “ναι” σε κάτι που δεν μου ταιριάζει επαγγελματικά μόνα αν δεν είχε το παιδί μου να φάει”, είπε χαρακτηριστικά.

Για το τη σχέση με την κόρη της, ανέφερε: “Είμαι αυστηρή και πολύ του… προγράμματος. Θα ακυρώσω δουλειά μου, αν χρειαστεί για να πάω την Ισμήνη στις υποχρεώσεις της και να μην χάσει τίποτα από την καθημερινότητά της. Θεωρώ ότι επειδή είναι και μοναχοπαίδι και είναι και 5 χρόνων, είναι στην πιο κρίσιμη ηλικία για να διαπαιδαγωγηθεί σωστά”.

Όσον αφορά στο γάμο και το μυστικό για να μένει ο έρωτάς της με τον Γιάννη Αϊβάζη ζωντανός είπε: “Είναι δύσκολο. Θέλει δουλειά, υπομονή, επιμονή. Σε μια σχέση υπάρχουν και τα “πάνω” και τα “κάτω”. Δεν υπάρχει μυστική συνταγή της επιτυχίας. Αν υπάρχει όμως αγάπη, και υπομονή κάνεις και επιμένεις”.

Στην ερώτηση αν ζηλεύει, απαντά: “Ναι ζηλεύω γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και δεν εμπιστεύομαι εύκολα”.
Τέλος, μιλώντας για την εξωτερική εμφάνιση και το πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει είπε: “Για κάποιους η εξωτερική εμφάνιση σημαίνει πως δεν μπορείς να είσαι και καλός στη δουλειά σου. Από τη μια με ευχαριστεί που μου λένε ότι δεν τους εκπλήσσω με τις ερμηνείες μου, αλλά από την άλλη αν το σκεφτείς είναι λυπηρό”.

Διάβασε περισσότερα στο Adore που κυκλοφορεί!

Read More

And More