Μαρία Κορινθίου – Ισμήνη Αϊβάζη: Μαμά και κόρη σε ένα viral χορό στο Tik Tok

Μια πολύ όμορφη σχέση μητέρας – κόρης έχουν δημιουργήσει η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει και έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου έχει γίνει πλέον 15 χρονών και η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δυο τους, εκτός από μαμά και κόρη έχουν καταφέρει να είναι και φίλες προκειμένου να υπάρχει μια αρμονική σχέση μεταξύ τους.

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, με την Μαρία Κορινθίου, να μοιράζεται πολλές από τις στιγμές τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αυτή τη φορά όμως, η ανάρτηση ήρθε από την Ισμήνη, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, όπου την βλέπουμε να χορεύει μια viral χορογραφία με την μητέρα της, Μαρία Κορινθίου.

Όπως θα διαπιστώσεις, οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν πως θα μπορούσαν να είναι και αδελφές.

@eimaikaluterhapoesena mom#fyp #fypシ #foryoupage ♬ if ur reading this follow me – multi✰

Read More

And More