Μαρία Κορινθίου: Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας από τις περιφερειακές

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μαρία Κορινθίου, όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση στα social mdia 

Η γνωστή ηθοποιός κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού με την παράταξη «η πόλη μάς ενώνει» του Τάσου Μπινίσκου.

Να θυμίσουμε πως πριν τις εξελίξεις και την απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, η γνωστή ηθοποιός θα συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του, ενώ με την σειρά της απέσυρε την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος. 

Με νέα ανάρτηση, έγινε γνωστό πως η Μαρία Κορινθίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού.

Η ανακοίνωση για την Μαρία Κορινθίου 

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας « η πόλη μάς ενώνει», την Μαρία Κορινθίου!

Η Μαρία Κορινθίου, είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι νυμφευμένη με τον επίσης ηθοποιό-παραγωγό Γιάννη Αϊβάζη κι έχουν μία κόρη.

Αγάπησε τη Δάφνη και τους ανθρώπους της μέσα από δράσεις πολιτισμού στην πόλη μας. Σπούδασε υποκριτική στο «Acting Studio» της Νέας Υόρκης και δημοσιογραφία – παρουσίαση στο «TV Broadcasting- Performing for TV στο Massachusetts Communication College» στις Η.Π.Α.

Έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και την αυθεντικότητά της από το 2004, όπου κι επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε πλήθος θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, που την καθιέρωσαν ως πρωταγωνίστρια στον χώρο της υποκριτικής. Ως παραγωγός, βραβεύτηκε πρόσφατα, με σαράντα επτά (47) διεθνή βραβεία κινηματογράφου, για την ταινία μεγάλου μήκους «Abyss In», που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Τελευταία της μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ήταν το 2019-2023, με το σπουδαίο αγγλικό θεατρικό έργο «Jordan». Ο μονόλογος της Μαρίας Κορινθίου, ως «Shirley», απέσπασε εξέχουσες κριτικές σε ένα απαιτητικό θεατρικό είδος, ενώ ακολούθησε η υποψηφιότητά της για το Βραβείο Γυναίκας Ηθοποιού σε μονόλογο. Το 2019, εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Η Παραμυθοποιός», στην εικονογράφηση του οποίου συμμετείχε και η κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη.

Μέσα από ρόλους και παραγωγές, έχει ασχοληθεί μεταξύ άλλων, με πλήθος κοινωνικών θεμάτων, όπως η κακοποίηση των γυναικών, η κοινωνική απομόνωση και οι ψυχικές διαταραχές. Έχει ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, γεγονός που την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμπράξει με τον συνδυασμό μας, προκειμένου να προσφέρει μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό στον τόπο μας.

Με σεβασμό στους συνανθρώπους και αγάπη για την πόλη, η Μαρία αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον συνδυασμό μας.

Μαρία, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Τάσος Μπινίσκος Δείτε λιγότερα
— στην πόλη Δήμος Δάφνης-Υμηττού», ανέφερε η ανακοίνωση.\

 

Read More

And More