Μαρία Κορινθίου: Μιλά για τον πόλεμο που δέχεται ο γάμος της και αποκαλύπτει πως έχασε 10 κιλά!

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με ολόσωμα μαγιό και εξομολογείται τις αλήθειες της! Μιλάει για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και όσους προσπαθούν να τους χωρίσουν, την τραυματική απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, την κόρη της που λατρεύει, την θεατρική της επιστροφή αλλά και για τα κιλά που έχασε! “Αγαπώ τις καμπύλες μου”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Γιάννη Βίτσα. “Όλοι έχουμε ατέλειες. Θα πρέπει ο κόσμος να σέβεται και να εκτιμά τον εαυτό του. Να αδιαφορεί αν κάποιος έχει πάρει δύο κιλά παραπάνω ή έχει κυτταρίτιδα”, συμπλήρωσε.


Για τον πόλεμο που έχει δεχτεί ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη

Πάρα πολλοί δεν ήθελαν να είμαστε μαζί και δεν το λέω τυχαία. Ακόμα και όταν βγαίνουμε μαζί, είναι εμφανές ότι δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μας ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό. Είναι πολλοί αυτοί που για τους δικούς τους ενδεχομένως λόγους δεν θέλουν να είμαστε μαζί και δημιουργούν συνεχώς καταστάσεις να χωρίσουμε. Έχω βιώσει εξωφρενικά πράγματα.

Φυσικά και πιστεύω ότι θέλουν να χωρίσουμε. Αυτό θέλουν οι γυναίκες που τους αρέσει ο Γιάννης, όπως αντιστοίχως και οι άντρες στους οποίους αρέσω εγώ. Είναι απλά τα πράγματα. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν πως είμαστε παντρεμένοι με θυμώνει αφάνταστα.

Για το πως έχασε10 κιλά

Δεν κάνω διατροφή. Μου αρέσει να τρώω ό,τι θέλω. Με βοηθάει και το γεγονός ότι πίνω πάρα πολύ νερό και καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ. Τρελαίνομαι για φρούτα και σαλάτες. Όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν “δεν θα φάω τηγανητό” ή “δεν θα βάλω ψωμί στη χωριάτικη”. Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα, να τρώω συγκεκριμένες μερίδες φαγητού ή να μη βάζω αλάτι. Μια φορά μόνο το έκανα, στα δεκαοκτώ μου, και ναι μεν έχασα πολλά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησα τη δίαιτα.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More