Μαρία Κορινθίου: ”Μου πρότειναν να πολιτευτώ, αλλά αρνήθηκα”

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι εγχώριοι σταρ να κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής. Στις πρόσφατες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές είδαμε πολλούς αγαπημένους μας celebrities στα ψηφοδέλτια. (διάβασε περισσότερα εδώ) Ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που έχουν δεχτεί προτάσεις αλλά έχουν αρνηθεί να αναμειχθούν με την πολιτική και ανάμεσά τους είναι και η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Η άποψη” από ποιον δέχτηκε πρόταση και γιατί αρνήθηκε. Ακόμα, μίλησε για τον τίτλο του sex symbol που της έχουν χρεώσει.

“Με αφορά η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικοποιημένη. Είμαι ανοιχτή σε καινούργιες προτάσεις πολιτικών και ταυτόχρονα είμαι καχύποπτη με όλους. Δεν πιστεύω και δεν ακολουθώ κανέναν φανατικά”, είπε η Μαρία.

“Μου έγινε πρόταση να πολιτευτώ, αλλά δεν το έκανα. Μου πρότειναν να κατέβω στον δήμο Αθηναίων, αλλά αρνήθηκα γιατί δεν είμαι καθόλου πολιτικοποιημένη. Η πρόταση έγινε από τον ίδιο άνθρωπο και στον Γιάννη, όμως εκείνος αρνήθηκε γιατί είναι συναισθηματικά δεμένος με τη Φιλαδέλφεια και προτίμησε να κατέβει εκεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι ΑΕΚ και ότι η καταγωγή του είναι από το Αϊβαλί”, αποκάλυψε στη συνέχεια.

Στην ερώτηση για το αν έχει βαρεθεί τον τίτλο του sex symbol, υποστήριξε: “Δεν έχω βαρεθεί τον τίτλο τού sex symbol, γιατί είναι ωραίο για μια γυναίκα να αισθάνεται ότι αρέσει, όμως δεν θέλω να συγχέεται με τον αν είμαι ηθοποιός, με το αν έχω υποκριτικό ταλέντο ή με το αν μπορώ να ανταποκριθώ σε συγκεκριμένους χαρακτήρες. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι μένουμε στην εικόνα και αυτό είναι ο θάνατος του ηθοποιού”.

Read More

And More