Μαρία Κορινθίου: Ο λόγος που η κόρη της σταμάτησε να της ζητάει αδελφάκι – Η απίθανη ατάκα της μικρής Ισμήνης

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν η κόρη της Ισμήνη τους έχει ζητήσει να της κάνουν αδελφάκι, αλλά και την απολαυστική ατάκα που τους λέει τα τελευταία δυο χρόνια που άφησε τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Μιλάς για την Ισμήνη και λάμπουν τα μάτια σου.

Μα είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μου και προσπαθώ να τη διαπαιδαγωγήσω και να τη θωρακίσω όσο πιο καλά μπορώ, διότι γνωρίζω πως και εκείνη θα αντιμετωπίσει στο μέλλον πυρά σε όποιο επάγγελμα κι αν κάνει, όπως όλοι οι άνθρωποι. Της εξηγώ επίσης πως ορισμένοι μπορεί να μη συμπαθούν τη μαμά και τον μπαμπά και πως αυτό δεν πρέπει να τη στενοχωρεί. Κι αυτό διότι ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι είναι οι γονείς της. Η Ισμήνη γνωρίζει πως η οικογένειά μας είναι μια γροθιά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πω ότι με τον Γιάννη είχαμε πάντα κοινή γραμμή στη διαπαιδαγώγησή της – με μόνη εξαίρεση το γεγονός ότι κάποιες φορές τής έδινε κρυφά σοκολάτα χωρίς να το ξέρω!

Η Ισμήνη σάς έχει ζητήσει αδελφάκι;

Μας το ζητούσε επίμονα μέχρι και πρόπερσι, σε σημείο να με κάνει να νιώθω τύψεις που δεν της έχουμε κάνει. Τα τελευταία, όμως, δύο χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Μας λέει με νάζι «Δεν θέλω αδελφάκι, γιατί εγώ είμαι το μονάκριβό σας. Κι αν αποκτήσω αδελφάκι, δεν θα είμαι πια το μονάκριβό σας».

Με τον Γιάννη το είχατε σκεφτεί στο παρελθόν να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται ή δεν γίνονται. Μετά τη γέννηση της Ισμήνης πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη και μέσα μου δεν ήθελα να προχωρήσω σε δεύτερη εγκυμοσύνη. Όταν την ξεπέρασα, και η Ισμήνη ήταν πλέον στο δημοτικό, επαναδραστηριοποιήθηκα στη δουλειά μου και έδωσα εκεί βαρύτητα. Τώρα την ενέργειά μου τη μοιράζω τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν γινόταν πριν, καθώς όλο το βάρος το είχα ρίξει στο παιδί.

Read More

And More