Μαρία Κορινθίου: «Όσο μεγαλώνω τόσο λιγότερο θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου»

Για τους λόγους που επιλέγει να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ στις τηλεοπτικές κάμερες, την τηλεόραση αλλά και την κόρη της, Ισμήνη μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το μεσημέρι της Παρασκευής 24/5.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερο θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Για να “καθαρίζω” την τοξικότητα που υπάρχει γύρω μου, στο τέλος της μέρας κάνω διαλογισμό. Ο Γιάννης επισκέπτεται το Άγιο Όρος, προκειμένου να ηρεμεί από την καθημερινότητα. Πήγα στη Σέριφο για τρεις μέρες, προκειμένου να βρω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Για την τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν μου λείπει. Είναι επιλογή μου να απέχω. Όταν έκανα τηλεόραση, με ενοχλούσε η “φασαρία” που είχα στα αυτιά μου. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι. Όλα είναι επιλογές μας».

Κλείνοντας, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην κόρη της: «Η Ισμήνη είναι ένα καλό παιδί και καμαρώνω! Εάν πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει, θα πάω μαζί της. Θα είμαι κοντά της, αλλά διακριτικά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164