Μαρία Κορινθίου στο TLIFE για Τάκη Βουγιουκλάκη: “Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ… Αρχίζουν και φεύγουν οι σπουδαίοι”

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον ύπνο του, γεγονός που προκάλεσε θλίψη τόσο στους οικείους του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μαρία Κορινθίου γνώρισε τον Τάκη Βουγιουκλάκη, όταν αποδέχτηκε το ρόλο της αδερφής του, Αλίκης Βουγιουκλάκη, στην παράσταση “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”, η οποία ανέβηκε στο θέατρο Broadway το 2018. Ο Τάκης Βουγιουκλάκης στάθηκε στο πλευρό της σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και τη στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είχε πει για τη Μαρία Κορινθίου: “Τι να πω για αυτή την ταλαντούχα γυναίκα με την ακτινοβολία, την αυτοπεποίθηση που έχει. Γεμίζει τη σκηνή. Είναι μια ταλαντούχα γυναίκα και απέδωσε το Κατερινιώ μοναδικά, με τη δική της σφραγίδα. Δεν έκανα στο μυαλό μου καμία σύγκριση, πραγματικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που μιμούνται και αυτό είναι το λάθος. Σήμερα κανένας από τους ηθοποιούς, μα κανείς, δεν μιμήθηκε. Κι αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία της παράστασης. Η Μαρία πήρε τη σκυτάλη από τους μεγάλους και προχωράει μόνη της, με την αυτοπεποίθηση και το τεράστιο ταλέντο της”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη Μαρία Κορινθίου και εκείνη εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του Τάκη Βουγιουκλάκη.

“Σηκώθηκα το πρωί, το είδα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί είχαμε πολύ έντονη επαφή τότε με την παράσταση “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”. Με είχε αγκαλιάσει πολύ σε αυτό το βήμα και όταν ήρθε στην παράσταση, ό,τι είπε για μένα, το είπε μέσα από την καρδιά του. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που θα λείψει, αρχίζουν και φεύγουν οι σπουδαίοι, δυστυχώς. Πρέπει να το βλέπουμε αυτό και να μην το προσπερνάμε… Ήταν ένας άνθρωπος που μου άπλωσε το χέρι, ενώ θα μπορούσε να μην το κάνει”, ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Read More

And More