Μαρία Κορινθίου: Στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη στη θεατρική του πρεμιέρα, με άκρως καλοκαιρινό look! [pics]

Το φετινό καλοκαίρι, ο Γιάννης Αϊβάζης σκηνοθετεί την παράσταση “Κι εγώ σ’αγαπώ” στο θέατρο Χυτήριο. Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie, ετοιμαζόταν να ανέβει στο θέατρο λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία με τα γνωστά επακόλουθα των ματαιώσεων και αναβολών παραστάσεων. Ωστόσο, εν τέλει, η πρεμιέρα έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο με την Μαρία Κορινθίου να δίνει το παρόν, για να στηρίξει τον σύζυγό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος θα πρωταγωνιστήσει ξανά στον συγκλονιστικό μονόλογο “Τζόρνταν”, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, επέστρεψαν όλοι πίσω στην Αθήνα για την πρεμιέρα του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. Η Μαρία Κορινθίου στηρίζει στα πάντα τον Γιάννη Αϊβάζη και δεν θα γινόταν να μη βρεθεί στο πλευρό του στο θέατρο Χυτήριο. Η γοητευτική ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλοκαιρινή της εμφάνιση, ενώ στο τέλος της παράστασης καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές και τον άντρα της για το νέο του σκηνοθετικό εγχείρημα.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, αποδεικνύοντας πως αποτελούν ένα από τα πιο… ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια δυναμική παράσταση με ένα θίασο που απαντά στα ερωτήματα των σχέσεων φιλίας και έρωτα. Ό,τι πιο σημαντικό στις μέρες μας το «σ’ αγαπώ» και καθόλου ευνόητο το «κι εγώ σ’αγαπώ»… όλοι τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα και συμπαρασύρουμε σχέσεις, αισθήματα, όρκους φιλίας και πίστης. Με πρωταρχικό κριτήριο την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξης, σε αυτό το έργο καλούμαστε ως θεατές να κοιτάξουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας και να μπούμε στη διαδικασία να θυμηθούμε πόσες φορές προδώσαμε το «σ’αγαπώ» που είπαμε.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More