Μαρία Κορινθίου: Tι απαντά στο TLIFE για την fashion blogger, που είπε στα Καλημερούδια ότι είναι πολύ παχιά!

Xαμό και … αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα άκομψα είπε στη εκπομπή “Καλημερούδια” η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη. Η συνεργάτις της εκπομπής που εμφανίζεται για θέματα μόδας είπε ότι καλά έκανε η Μαρία Κορινθίου και έκρυψε εντελώς τα πόδια της γιατί είναι πολύ παχιά!

H εμφάνιση της Μαρίας που άναψε…”φωτιές”!

“Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ” ήταν τα ακριβή λόγια της, τα οποία προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Μυριέλλας Σαββίδου.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τη Μαρία Κορινθίου η οποία μας είπε: ” Δεν μιλάς έτσι για μια γυναίκα. Γιατί δεν είναι μόνο η Κορινθίου αλλά και πολλές γυναίκες που ταυτίζονται με την Κορινθίου. Όλα είναι θέμα παιδείας. Ο τρόπος που μπορεί να εκφράζεται κάποιος, δείχνει τη στάση ζωής και τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν πολύ άκομψο, μια γυναίκα, να σχολιάζει μια άλλη γυναίκα δημόσια, να κρίνει και να κατακρίνει εάν έχει μεγάλο πισινό, πεσμένο στήθος ή είναι… αλλήθωρη, ξανθιά μελαχρινή, η ..μαύρη”

Δες το βίντεο με την επίχαμη…φάση

Read More

And More