Μαρία Κορινθίου: Το ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε και την συγκίνησε!

Σε ρόλο Κρητικιάς εμφανίστηκε φέτος το χειμώνα στο θέατρο η Μαρία Κορινθίου ενσαρκώνοντας το ρόλο του «Κατερινιού» (που είχε παίξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη) στην παράσταση «Η νεραΊδα και το παλικάρι» και μπήκε για τα καλά στο  ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός που έβαψε μάλιστα και τα μαλλιά της ξανθά για τη συγκεκριμένη παράσταση, αγάπησε πολύ το ρόλο της και γέμισε χαρά ακούγοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου, στην πρεμιέρα της.

Αρκετούς μήνες μετά, και ενώ η παράσταση κάνει καλοκαιρινή περιοδεία, η Μαρία Κορινθίου δεν σταματά να δέχεται μηνύματα αγάπης και δώρα.

Το πιο ξεχωριστό δώρο, όμως, που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ήταν η παραδοσιακή κρητική φορεσιά που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία.  «Πόσο αγαπάω την παράδοση μας, την Ελλάδα μας και πόσο τυχερή αισθάνομαι που μέσα από αυτή τη δουλειά έμαθα περισσότερα και ήρθα πιο κοντά στη κρητική παράδοση! Ευχαριστώ το @vestakis_kostas που μου έδωσε δώρο την Κρητική φορεσιά του Κατερινιού και θέλω να προσέξετε αυτά τα υπέροχα Κρητικά κοσμήματα που είναι ακριβής και πίστη αντιγραφή των κρητικών παραδοσιακών κοσμημάτων . Το έχω πάντως χιλιοπεί…..θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

 

Read More

And More