Μαρία Κορινθίου: Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του Γιάννη Αϊβάζη στο σπίτι τους! [pics,video]

Γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1977, ο Γιάννης Αϊβάζης είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός “έκλεισε” τα 42 του χρόνια και τα γιόρτασε όπως έπρεπε, μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα. Η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, διοργάνωσε πάρτι-έκπληξη στο σπίτι τους, στο οποίο έδωσαν το “παρών” λίγοι και πολύ αγαπημένοι τους φίλοι.

Η Μαρία, προκειμένου να τα έχει όλα στην εντέλεια, έστειλε τον Γιάννη να παίξει τένις μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος ήταν εξ’ αρχής στο κόλπο και έπρεπε να τον κρατήσει για κάποια ώρα εκτός σπιτιού. Όταν, λοιπόν, ο Γιάννης Αϊβάζης επέστρεψε και άνοιξε την πόρτα, είδε την Μαρία Κορινθίου να κρατά μια δυόροφη τούρτα-υπερπαραγωγή που αγόρασε ειδικά για εκείνον, πάνω στην οποία υπήρχαν φωτογραφίες από τη ζωή τους.

Η κόρη τους Ισμήνη, φανερά ενθουσιασμένη, έτρεξε προς το μέρος του και τον αγκάλιασε σφιχτά, ενώ όλοι μαζί ξεκίνησαν να του τραγουδούν το Happy Birthday, με τον ίδιο να έχει μείνει και να τους κοιτά έκπληκτος. Έπειτα, πλησίασε τη γυναίκα της ζωής του και έσβησε τα κεράκια του, ενώ δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές για την ιδιαίτερη αυτή μέρα της ζωής του.

Ανάμεσα τους καλεσμένους ήταν και η Κατερίνα Τσάβαλου, στενή φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram καρέ-καρέ την έκπληξη που δέχτηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Χρόνια πολλά Γιάννη!!!

Read More

And More