Μαρία Λόη: Η Ελληνίδα σεφ που σαρώνει στην Αμερική, καλεσμένη σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του κόσμου

Μαρία Λόη. Η chef που μαγεύει ολόκληρο τον κόσμο με τις μεσογειακές γαστρονομικές ακροβασίες της, βρέθηκε καλεσμένη σε ένα από τα μεγαλύτερα show της Αμερικανικής τηλεόρασης και εντυπωσίασε μαγειρεύοντας φυσικά ελληνικό ψάρι! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είναι μία από τις αγαπημένες σεφ του Ryan Seacrest, του πιο επιτυχημένου παρουσιαστή παγκοσμίως αυτήν τη στιγμή!

Έχει περάσει τις πύλες του Λευκού Οίκου, έχει μαγειρέψει για τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τζο Μπάιντεν, έχει το δικό της πολύ επιτυχημένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης, τη δική της εκπομπή και το δικό της Specialty Shop με ράφια γεμάτα από τα πιο γευστικά ελληνικά προϊόντα. Η Μαρία Λόη είναι χωρίς αμφιβολία η πρέσβειρα της Μεσογειακής Διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο και η καριέρα είναι συνεχώς ανοδική!

Μια chef με ελληνική ψυχή και υψηλό γαστρονομικό επίπεδο ελληνικής νοστιμιάς και αυθεντικότητας. Υπογράφει πολλά βιβλία μαγειρικής, έχει δώσει διαλέξεις στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, έχει μαγειρέψει για τη Lady Gaga, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, την Κάθλιν Τέρνερ, τον Τόνι Μπένετ και άλλους πολλούς που έχουν μαγευτεί από το μαγικό χέρι της Μαρίας Λόη.

«Μαγείρευα από επτά χρόνων για την οικογένειά μου. Είχαν καπνά τότε στο χωριό μου και οι πιο μεγάλοι έπρεπε να δουλέψουν, οπότε κάποιος έπρεπε να μείνει στο σπίτι και να φτιάξει φαγητό. Και ήμουν εγώ αυτή» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της, επιβεβαιώνοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη, το χάρισμα και η θέληση. Δεν σπούδασε μαγειρική, αλλά κατάφερε να κατακτήσει μέχρι και την Αμερική με τις μεσογειακές νοστιμιές της.

Η Μαρία Λόη είναι χωρίς αμφισβήτηση η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα chef. Είναι η καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας, η πιο ισχυρή εκπρόσωπος των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων! Έχει καταφέρει να μαγέψει με τις γεύσεις της την υφήλιο, έχει διακριθεί για το μοναδικό της ταλέντο που κατάφερε να τυλίξει στις μυρωδιές του μέχρι και τον Λευκό Οίκο.

Είναι μια σταρ της γαστρονομίας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική. Πρόσφατα, την απολαύσαμε καλεσμένη στο Live Kelly and Ryan, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show των ΗΠΑ με παρουσιαστές της Kelly Ripa και τον Ryan Seacrest. Wow! Μια Ελληνίδα σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές με εκατομμύρια τηλεθεατές!!! Καταλαβαίνεις πως αυτά δεν γίνονται τυχαία. Για να σε καλέσει μια εκπομπή αυτού του βεληνεκούς σημαίνει ότι είσαι ανάλογου βεληνεκούς, σωστά;

Η Μαρία Λόη μαγείρεψε κρανιό, μοσχοβόλησε το στούντιο μυρωδιές ελληνικής θάλασσας και καταγοήτευσε τους παρουσιαστές -και όχι μόνο! Για την ιστορία, και σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τα παγκόσμια δεδομένα, θα ήθελα να διευκρινίσω εδώ ότι ο Ryan Seacrest είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους παρουσιαστές παγκοσμίως. Η εκπομπή φιλοξενεί διάσημους όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Κέιτι Πέρι, ο Κιάνου Ριβς, η Κίρα Νάιτλι... Υπερ-celebrities, σταρ παγκοσμίου φήμης. Και τώρα τη Μαρία Λόη που είναι και η αγαπημένη σεφ του παρουσιαστή Ryan Seacrest!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIVE with Kelly and Ryan (@livekellyandryan)

Η Μαρία Λόη διαπρέπει! Η Μαρία Λόη ταξιδεύει και διαφημίζει την Ελλάδα και την κουζίνα μας στα πέρατα του κόσμου. Η Μαρία Λόη είναι η πρέσβειρα της Μεσογειακής και της ελληνικής κουζίνας παγκοσμίως και αυτό μας κάνει υπερήφανους.

Από την κουζίνα του σπιτιού της μέχρι την κατάκτηση της Αμερικής, ένα τεράστιο ταλέντο και μια ισχυρή ελληνική θέληση δρόμος!

Read More

And More