Μαρία Λουίζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Φθινοπωρινή απόδραση με τον γιο τους!

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια, πριν περίπου δύο μήνες, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, και από τότε η ζωή του ζευγαριού άλλαξε προς το καλύτερο. Η Μαρία Λουίζα είναι ενθουσιασμένη με τον ρόλο της ως μητέρα και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή με τον μικρούλη της.

Ο γιος τους μονοπωλεί την καθημερινότητά τους και πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, δεν τον αποχωρίζονται ούτε κι όταν έχουν τη δυνατότητα να βγουν μόνοι για να ξεφύγουν λίγο από τις πάνες και τα μπιμπερό. Προτιμούν να κάνουν οικογενειακές βόλτες σε αγαπημένα τους στέκια, αλλά και κοντινές εξορμήσεις εκτός Αττικής, έχοντάς τον όμως πάντα μαζί τους.

Έτσι, λοιπόν, συνέβη και το περασμένο Σαββατοκύριακο, που όλοι μαζί ταξίδεψαν ως την Βόρεια Εύβοια. Η Μαρία Λουίζα και ο Γιάννης πέρασαν δύο μέρες μαζί με τους κουμπάρους τους στην Αιδηψό και παρά την κακοκαιρία απόλαυσαν στο έπακρον τη διαμονή τους εκεί. Μάλιστα, μέσα από τα InstaStories της, η όμορφη μανούλα μας έδωσε μια μικρή γεύση από το ταξίδι τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More