Μαρία Λουίζα Βούρου: Γυρνά την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου – Αυτά είναι τα μέρη που επισκέφτηκαν [pics]

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Μαρία Λουίζα Βούρου έγινε μαμά για πρώτη φορά και από τότε ο γιος της αποτελεί την μοναδική της προτεραιότητα. Η παρουσιάστρια και pilates instractor έχει ξετρελαθεί με τον μικρό, ο οποίο πρόκειται να πάρει το όνομα “Ιάσονας”. Όπως αποκάλυψε η ίδια πριν λίγες μέρες στους δημοσιογράφους, ο γάμος θα γίνει μαζί με την βάφτιση το καλοκαίρι στην Άνδρο.

Προς το παρόν, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να περάσει μερικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητά του στην Αθήνα και έτσι μπήκε στο αμάξι και άρχισε να επισκέπτεται τους αγαπημένους του προορισμούς.  Σκοπός της εκδρομής είναι να γυρίσουν όσο περισσότερα μέρη του Νομού Βοιωτίας και Φθιώτιδας και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, τα έχουν καταφέρει. Αράχωβα, Παρνασσός, Αγοριανή είναι κάποια από τα μέρη που έχουν ήδη εξερευνήσει.

Την αποκάλυψη του roadtrip έκανε η ίδια η Μαρία Λουίζα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμές με τον άντρα της ζωής της, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More