Μαρία Λουίζα Βούρου: “Η γέννηση του γιου μας άλλαξε τις ισορροπίες στον γάμο μας, υπήρξαν διενέξεις”

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον σύζυγό της Γιάννη Παπαγεωργίου μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή μίλησε η Μαρία Λουίζα Βούρου στην εφημερίδα Realnews και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα τονίζοντας πως προσπαθεί καθημερινά για τη σχέση τους.

¨Η γέννηση του παιδιού άλλαξε την ισορροπία μας ως ζευγάρι. Υπήρξαν κάποια διαστήματα που ζοριστήκαμε με τον άντρα μου, υπήρξαν κάποιες διενέξεις, συν την κούραση γιατί πρέπει να φροντίσεις τον άνθρωπό που εξαρτάται μόνο από εσένα…. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση” εξομολογείται,

Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, δε θα έλεγε “όχι” σε ένα παιδί, παρότι είναι κουρασμένη. “Όταν βλέπω φωτογραφίες του Ιάσωνα, συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ένα δεύτερο παιδί για να το ξαναζήσω από την αρχή” δηλώνει η Μαρία Λουίζα Βούρου.

“Όταν ήρθε το παιδί, ήξερα ότι θα αλλάξει η ζωή μας, αλλά δε φανταζόμουν πόσο. Εμείς δυσκολευτήκαμε και ακόμη δυσκολευόμαστε με τον ύπνο του. Είναι ένα πολύ ζωηρό παιδί, που θέλει συνέχεια να κάνει κάτι. Φυσικά μου αρέσει αυτό αλλά θα ήθελα να κοιμάμαι λίγο περισσότερο. Ευτυχώς έχουμε την γιαγιά και τον παππού που μας βοηθούν και περνάμε λίγο χρόνο ως ζευγάρι” δηλώνει στην εφημερίδα.

 

Read More

And More