Μαρία Λουίζα Βούρου: Μας δείχνει το δυναμωτικό πρωινό της μετά τη γέννηση του γιου της [pic]

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, όπως και όλες οι μανούλες μετά τη γέννα, προσπαθεί να επανέλθει στη σωματική κατάσταση που είχε πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια, μολονότι διαθέτει άψογες αναλογίες και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε ελάχιστα κιλά, φροντίζει καθημερινά τη διατροφή της και προσπαθεί να αποφεύγει τις παρασπονδίες.

Λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, η Μαρία Λουίζα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του σώματός της και γι’ αυτό φροντίζει να τρώει καθημερινά πολλά φρούτα και τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Συνεπώς, το πρωινό της περιέχει άλλες φορές φρούτα με ξηρούς καρπούς και σπόρους chia και άλλες φορές  ψωμί ολικής με φυστικοβούτυρο και μέλι.

Η περίοδος μετά τη γέννα είναι σημαντική για κάθε γυναίκα, αφού μέσα από το δικό της σώμα παρέχει τροφή και στο μωράκι της, με τον θηλασμό. Έτσι, υπάρχει ακόμη ένας λόγος να προσέχει το είδος των τροφών που καταναλώνει.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, όπου μας δείχνει το σημερινό πρωινό της:

Read More

And More