Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο απολογισμός για το 2019 και οι τρυφερές φωτογραφίες με τα αγόρια της!

Μία από τις πιο όμορφες χρονιές της ζωής της ήταν το 2019 για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου, αφού παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Γιάννη Παπαγεωργίου και μαζί βάφτισαν τον γιο τους, Ιάσονα, στο κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου. Η πρώην παρουσιάστρια και pilates instructor ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό των δύο αγοριών της και δεν σταματά να χαμογελά, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια.

Πριν μερικές ώρες, η Μαρία Λουίζα Βούρου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τις σκέψεις της για τη χρονιά που φεύγει σιγά – σιγά και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες που μας άρεσαν πολύ! Στη μία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της έχοντας φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ στην άλλη την βλέπουμε πάλι αγκαλιά με τον σύζυγό της, όμως αυτή τη φορά στην παρέα τους είναι και ο μικρός Ιάσονας. Δύο φωτογραφίες με ίδια ρούχα, τραβηγμένες στο ίδιο σημείο και φυσικά γεμάτες με απέραντη χαρά!

“Summer 2018 vs Summer 2019 Πόσα έχουν αλλάξει τα τελευταία δυο χρόνια στη ζωή μου.. Αναμφίβολα το καλοκαίρι του 2019 ήταν το καλύτερο της ζωής μου! Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το 2020”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η οικογένεια Παπαγεωργίου σε δύο από τις πιο τρυφερές στιγμές της!

Read More

And More