Μαρία Λουίζα Βούρου: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου [pics]

Ένα φανταστικό ταξίδι στην Αγγλία έζησαν η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο σύζυγός της, Γιάννης Παπαγεωργίου, αφού για λίγες μέρες άφησαν τη ζωή τους στην Αθήνα και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και όλα. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες στην Oxford Street, ενώ δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί μερικά από τα πιο διάσημα πάρκα της βρετανικής πρωτεύουσας. Μπορεί ο επτά μηνών γιος τους, να μην ήταν συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους, όμως δεν πέρναγε στιγμή που να μην μαθαίνουν νέα του.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Μαρία Λουίζα έγινε μαμά για πρώτη φορά επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά της με τον Γιάννη. Η παρουσιάστρια και pilates instractor έχει ξετρελαθεί με τον μικρό, ο οποίος το καλοκαίρι πρόκειται να πάρει το όνομα «Ιάσονας».Το ζευγάρι διανύει μία από την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού τόσο οι ετοιμασίες του γάμου και της βάφτισης όσο και οι στιγμές της καθημερινότητάς του το κάνουν να χαμογελά συνεχώς.

Και οι δύο, ως λάτρεις των social media, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποιες από τις στιγμές του στο Λονδίνο.

Δες τις φωτογραφίες:

Η ευτυχία τους είναι διάχυτη σε κάθε φωτογραφία!

Read More

And More