Μαρία Λουίζα Βούρου: Η ρομαντική πρόταση γάμου λίγο πριν γεννήσει!

Σε λίγους μήνες περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και είναι στα καλύτερά της. Η Μαρία Λουίζα Βούρου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από τα social media. Η ίδια μάλιστα, είναι πολύ ενθουσιασμένη με τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Γιάννη Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι μάλιστα, αναμένεται να κάνει πολιτικό γάμο πριν τη γέννηση του μωρού και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η μέλλουσα μανούλα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, μέσα σε γνωστό εστιατόρια της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε στην εφημερίδα: “Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Γι’ αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια,  η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο “ναι” που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά”.

Read More

And More