Μαρία Ματσούκα: Τι αποκαλύπτει για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της με μαγιό

Μαρία Ματσούκα: Τι αποκαλύπτει για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της με μαγιό | tlife.gr

Η Μαρία Ματσούκα έχει παραδεχτεί πως κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό έχουν υποστεί photoshop. Όπως εξηγεί στο People «Πλέον αρκετοί άνθρωποι κάνουν ρετούς, είτε σε επαγγελματικές είτε σε προσωπικές φωτογραφίες. Οι περισσότεροι κάνουμε μερικές φορές, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Κι αυτό επειδή έχουμε την επιλογή, πιο παλιά το ψάχναμε παραπάνω, ξέρεις, ο φωτισμός , οι γωνίες κ.λπ. Τα εργαλεία τα είχαν μόνο οι γραφίστες, πλέον τα ερασιτεχνικά εργαλεία τα έχουν όλοι και οι περισσότεροι επεμβαίνουμε είτε στο φωτισμό είτε σε κάποια ατέλεια».

Είχες πει ότι θέλεις πολύ να δημιουργήσεις μια μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, αφοσιώθηκες για καιρό στη δουλειά σου. Είσαι έτοιμη τώρα;

Το να κάνεις οικογένεια θέλει υπευθυνότητα, συνέπεια, πειθαρχία, ωριμότητα. Όταν αποκτήσω όλα αυτά, θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα, ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο.

Έχεις δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση;

Μου έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, για την ώρα δεν ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ. Αν προκύψει κάτι που να μου ταιριάζει, θα το δοκιμάσω γιατί μου αρέσει η επικοινωνία και η αμεσότητα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more