Μαρία Μενούνος: Έτσι περνάει στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες και βίντεο

Η Μαρία Μενούνος αποφάσισε λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά και αλλάξει όλη η καθημερινότητα και η ζωή της, να ταξιδέψει στην Ελλάδα!

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro και τον πατέρα της, Κώστα και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μαρία Μενούνος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από το Καλλιμάρμαρο και γνωστοποιώντας ότι επιτέλους κατάφερε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στην αυθεντική του διαδρομή. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα. Είμαστε από τη Βοστόνη και η φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα» είπε η παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Μαρία Μενούνος δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει και τη… νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Έτσι μαζί με τον σύζυγο, τον πατέρα της αλλά και με παρέα την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκαν στο μαγαζί που τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Μαρία Μενούνος και η Μαριέττα Χρουσαλά τα «έσπασαν» και πέρασαν ένα ξέφρενο βράδυ με τους άντρες της ζωής τους!

 

 

 

Μιας και η Μαρία Μενούνος είχε χρόνια να έρθει στην Αθήνα, προσπάθησε να δει όσα περισσότερη μέλη της οικογένειάς της μπορούσε. Το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια επισκέφτηκε τον θείο της, τον κ. Νίκο και η χαρά της ήταν απερίγραπτη!

Read More

And More