Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ με την οικογένειά της! [pics]

Χθες ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και όλοι οι Αμερικάνοι γιόρτασαν για ακόμη μια χρονιά την σημαντική αυτή ημέρα με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φυσικά, μία από τις διάσημες που γιόρτασαν το Thanksgiving ήταν και η δική μας, Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αμερική, δεν θα γινόταν να μην γιορτάσει και εκείνη αυτή την ημέρα με τους με την οικογένειά της.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών, την οποία περνάει ως… παντρεμένη! Η Μαρία Μενούνος την περασμένη Πρωτοχρονιά επισημοποίησε τη σχέση της με τον επί 20 χρόνια σύντροφό της Keven Undergaro με πολιτικό γάμο, ενώ το καλοκαίρι διοργάνωσαν έναν μεγάλο ανοιχτό παραδοσιακό γάμο στο χωριό της παρουσιάστριας, στον Άκοβο Αρκαδίας.

Η Μαρία Μενούνος δεν σταμάτησε να μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας όλα τα μέλη της οικογένειάς της και ποζάροντας μαζί τους με το πιο μεγάλο χαμόγελό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More