Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Ελλάδα λίγο πριν γίνουν γονείς – Φωτογραφίες

Η Μαρία Μενούνος, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της και τον πατέρα της, Κώστα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τις πρώτες μέρες η Μαρία Μενούνος επέλεξε να τις περάσει στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης, ότι έβγαλε ελληνικό διαβατήριο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

Λίγες ημέρες αργότερα, η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στην αυθεντική του διαδρομή. Στο πλευρό της ήταν και ο πολυαγαπημένος της πατέρας αλλά και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα”, είπε αρχικά η Μενούνος και συνέχισε αναφερόμενη στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο: «Είμαστε από τη Βοστόνη και η φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα».

Οι διακοπές στη Σαντορίνη και την στην Πάρο με την Μαριέττα Χρουσαλά

Αφού τακτοποίησε όλες τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα, η Μαρία Μενούνος ξεκίνησε το τουρ της στα νησιά, μαζί με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, τον πατέρα της και τον άντρα της.

Η ίδια μάλιστα, ως λάτρις των social media, σε κάθε στάση τους μοιραζόταν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντας πως περνάει τον χρόνο της. 

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, στην Σαντορίνη επισκέφθηκαν την πανέμορφη Οία για το ηλιοβασίλεμα, ενώ λίγες ημέρες μετά ταξίδεψαν στην Πάρο, όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα.

Η Μαρία Μενούνος δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τα νησιά της χώρας μας, ενώ υποστήριξε πως το κάθε ένα από αυτά έχει έναν διαφορετικό «χαρακτήρα».

Δες τις φωτογραφίες

 

 

Read More

And More