Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Τα καυτά φιλιά και οι τρυφερές στιγμές από τις διακοπές τους στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Η Μαρία Μενούνος, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί στον κόσμο την κόρη της από παρένθετη μητέρα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Keven Undergaro και τον πατέρα της, Κώστα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τις πρώτες μέρες η Μαρία Μενούνος επέλεξε να τις περάσει στην Αθήνα, μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, στη συνέχεια όμως, έκανε ένα μικρό tour στα νησιά μας, όπως στην Μύκονο, την Σαντορίνη και την Πάρο.

Η 45χρονη καλλονή έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τις διακοπές της στην Ελλάδα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, αποκάλυψε πως μόλις υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι με τον σύζυγό της θα ήθελαν να ταξιδεύουν πιο συχνά στην χώρα μας.

«Η κόρη μου θέλω να μάθει ελληνικά, να ζήσει στην Ελλάδα. Κι εγώ θέλω να της το προσφέρω αυτό και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε μαζί με τον άνδρα μου την Ελλάδα, όσο περισσότερο μπορούμε», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος.

Το ζευγάρι πλέον έχει επιστρέψει στην βάση του στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγο πριν αναχωρήσουν από την χώρα μας όμως, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες το ζευγάρι απολάμβανε τη βόλτα του με το σκάφος, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους. 

Στην παρέα τους μάλιστα, βρισκόταν και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, με τους οποίους διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More