Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Υποδέχτηκαν το μωρό τους – Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως αποκαλύπτουν στο US Magazine, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, με το κοριτσάκι τους, το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και θα πάρει τα ελληνικά ονόματα Αθηνά – Αλεξάνδρα.

Η Μαρία Μενούνος, ο Κέβιν Αντεργκάρο και το μωρό τους φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού και μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά» εξομολογείται η Μαρία Μενούνος και προσθέτει για το πώς είναι να είναι μαμά:

«Καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι χαρά! Τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Θα πήγαινα σε παιδικά πάρτι γενεθλίων και θα ήμουν λίγο λυπημένη γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω».

Read More

And More