Mαίρη Μηνά: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς “Αγγελική” που κάνει ήδη αίσθηση! Φωτογραφίες

Ηθοποιός του θεάτρου και μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχα, η Μαίρη Μηνά είναι η πρωταγωνίστρια του νέου σήριαλ του Alpha “Αγγελική”! Η γοητευτική μελαχρινή “Αγγελική” έρχεται να πάρει εκδίκηση για το κακό που της έκαναν εδώ και πολλά χρόνια και ήδη στο τρέιλερ είναι συγκλονιστική.

Η Μαρία είναι  απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια της τα περνούσε στην Πάρο. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σουηδία και μάλιστα σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η Μαρία ήρθε στη τηλεόραση για να μείνει και όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα συζητάμε όλοι για εκείνη…

Είχα μια κλίση προς τα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, γι’αυτό και σπούδασα κοινωνική λειτουργός.
Το θέατρο προέκυψε ως μια επιπλέον εκπαίδευση, μιας και ήθελα να ασχοληθώ με την δραματοθεραπεία. Τελικά με κέρδισε. Με κέρδισε αυτή η δυνατότητα για άμεση εμπλοκή που σου προσφέρει το θέατρο, έχει πει η Μαρία σε συνέντευξή της στο monopoli.gr το 2019

Η Μαρία συστήνεται σήμερα στο περιοδικό Τηλεθεατής  και τη Χρύσα Παχούμη

Ονειρεύεται: Ένα σπίτι με κήπο! Όσο αφελές κι αν ακούγεται.
“Μου λείπει πολύ η αίσθηση της φύσης στην Αθήνα… λέει η Μαρία

Η ζωή της εκτός σκηνής: Κάνω βόλτες στο Καλλιμάρμαρο και στον Εθνικό Κήπο. Οπουδήποτε έχει λίγη φύση και έναν “ορίζοντα” Μου αρέσει πολύ το κέντρο της Αθήνας. Πιο πολύ κάθομαι σπίτι. Μαγειρεύουμε με φίλους, παίζουμε παιχνίδια, σαχλαμαρίζουμε και όλα αυτά τα ωραία”!

Από τα Τρίκαλα στο Παγκράτι: “Όταν ήρθα στην Αθήνα, συνειδητοποίησα πόση γοητεία έχει. Μένω στο Παγκράτι. Ευτυχώς κάτι μου θυμίζει από γειτονιά… Ξέρεις με τον μανάβη και τον φούρναρη…λες καλημέρα… “!

Read More

And More