Μαρία Μιχαλοπούλου: Με δεμένο χέρι ανήμερα Χριστουγέννων – Φωτογραφίες μετά το πρώτο της χειρουργείο

Η Μαρία Μιχαλοπούλου με μια ανάρτηση στο instagram περιγράφει τα φετινά της Χριστούγεννα λίγες ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση στο χέρι της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM είχε αποκαλύψει ότι έχει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της το οποίο δεν της επέτρεπε να κάνει αρκετά πράγματα όπως το να σηκώνει βάρος αλλά και να εκτίθεται στον ήλιο για πολλή ώρα.  Πρόσφατα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμά της, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία.

Ανήμερα Χριστουγέννων και η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πως δεν θέλησε να κάνει χατίρι στους γονείς της για το εορταστικό τραπέζι.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γαζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε. Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντευει όπως ήμουν μωράκι. Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μαρία Μιχαλοπούλου – Οι νέες της φωτογραφίες στο instagram:

Read More

And More