Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει τη νέα σεζόν

Σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο θα δούμε τη νέα σεζόν την Μαρία Μπακοδήμου, μιας και πρόκειται να παρουσιάσει μια καινούργια εκπομπή μόδας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Open το νέο παιχνίδι μόδας θα λέγεται “Style Me Up” και θα έχει σκοπό να αλλάξει την εμφάνιση των γυναικών και των ανδρών που θα λάβουν μέρος. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η επίσημη ανακοίνωση: 

«Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

Να αλλάξεις στυλ.

Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.

Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους».

Read More