Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους Άρη

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, καθώς ο γιος τους Άρης έχει τα γενέθλιά του.

Ο Άρης Αργυρόπουλος γίνεται σήμερα 20 χρονών και όπως ήταν αναμενόμενο οι γονείς τους θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια μέσα από τα social media.

Αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου ανήρτησε δύο φωτογραφίες φωτογραφία του Άρη. Στην πρώτη τον βλέπουμε σε παιδική ηλικία ενώ στη δεύτερη τον βλέπουμε σήμερα και ομολογούμε πως η αλλαγή του είναι μεγάλη.

«Κι έτσι με ένα φφφσσσττ περάσανε είκοσι χρόνια. Και το κερασάκι μου έγινε άντρας. Χρόνια πολλά γιε μου. Να έχεις μια υπέροχη, μεγάλη, γεμάτη εμπειρίες ζωή. Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou)

 

Ο τρυφερός πατέρας, Δημήτρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του γιου του, Άρη από την παιδική του ηλικία στην οποία ο μικρός φαίνεται να κάνει μία γκριμάτσα.
«Χαρούμενα γενέθλια ομορφούλη μου. Πόσο περήφανος είμαι! 20 χρόνων»έγραψε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos)

Read More

And More