Μαρία Μπακοδήμου: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Φώτη Σεργουλόπουλου και διέψευσε τις φήμες για τη σχέση τους!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο γνωστό, δυνατό και επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο για σχεδόν δυο δεκαετίας. Το όνομα του ενός ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομα του άλλου. Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν μετά την αποχώρησή τους από το STAR, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στα επαγγελματικά τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο DOT, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως η διακοπή της συνεργασίας τους ήταν όντως ένας χωρισμός και στην αρχή την επηρέασε. «Τον πρώτο καιρό μου έλειψε πολύ ο Φώτης. Μετά ήταν και η απόσταση που μας χώριζε γιατί ήμουν στην Κωνσταντινούπολη. Όταν κάποιος είναι φίλος σου, αλλά δεν είναι δίπλα σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη, όταν συνδέεσαι με πράγματα που έχουν διάρκεια και έχεις ζήσει πάρα πολλά και μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει και έχεις αλλάξει, ε, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τότε δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει: «Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τον Σεπτέμβριο στα γενέθλιά του».

Κι ενώ πολλά έχουν γραφτεί, αλλά και ακουστεί, για τις σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών, η Μαρία Μπακοδήμου έβγαλε τέλος στην όποια παραφιλολογία, με την εμφάνισή της bar-restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου, στο Γκάζι. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κάνω Καμπάκ» στο Shamone και στην οποία, εκτός από τον Φώτη, πρωταγωνιστούν η Τζένη Διαγούπη, η Josephine και ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

Δες την φωτογραφία:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More