Μαρία Μπακοδήμου: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της, 21 χρόνια πριν!

Η Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν το τέλος της καραντίνας επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στη θέση της στην κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us”. Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε την περίοδο του εγκλεισμού μαζί με την οικογένειά της κάνοντας τα πάντα προκειμένου να περνά παραγωγικά ο χρόνος μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η Μαρία Μπακοδήμου μοιραζόταν συχνά στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να γυρίσει 21 χρόνια πίσω και να δημοσιεύσει στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της, δηλαδή το 1999. Τότε συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Τρύφωνα Σαμαρά, αφού φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιό του.

“Με τον @trifonassamaras δουλέψαμε μαζί από την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά το ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ. Το ταλέντο του στο hairstyling είναι μεγάλο . H φωτό είναι από το 1999 backstage της φωτογράφησης του ημερολογίου του 2000. Φωτογράφος Κώστας Κουταγιαρ”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαρία Μπακοδήμου στη μηχανή του χρόνου!

Read More

And More